Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/kuskonco/public_html/wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/Template.php on line 8
Sorular3ds max vray eğitimi
mstfsurer asked 6 yıl ago

hocam iyi günler ben yeni yeni 3ds max ve vray programlarını kullanmaya basladım.Kurs eğitimim tamamladım ancak cok iyi değilim kendimi dahada iyi gelştirmek istiyorum bana önerebileceginiz eğitim seti veya görüşleriniz varsa öğrenmek istiyorum şiödiden teşekkür ederm

1 Answers
Can Kuşkon answered 6 yıl ago

Merhaba,
Bu konuda çok yakında bir eğitim seti yayınlıyacağım. 3d maxi biraz kullanmaya başladıysan sana çok faydalı olacağına inanıyorum. Tahminen önümüzdeki hafta gibi yayınlanmış olur. Seni haberdar ederim.
Onun dışında son aldığın render görüntülerinden bir tanesini burada paylaşırsan onun üzerinden biraz yorum yapabilirim. Neye yoğunlaşman gerektiği konusunda seni yönlendirebilirim. https://prnt.sc sitesine görselini yükliyerek aldığın linki burada paylaşabilirsin. 


Faydalı Dersler

>